Vážená Sociální Demokracie!

PŘEJETE SI ZABRÁNIT NÁVRATU KOMUNIZMU….????

Dovoluji si se na vás obrátit se žádostí o předvolební radu.

Zdálo by se být již vše celkem v pořádku.. více-méně.. přesto jeden problém mne trápí velice a to spravedlnost v našem státě.

Za 13tiK přečin (MHD) mám zaplatit 30.000K!! To je při 15 pokutách celkem dost. Mám doma snad 85 dokladů o zaplacení pokuty na 1050K. Prakticky to znamená několika násobné pŕeplacení měsíční pernamentky. To že jsem peníze neměl, jinak bych si lístek koupil je jasné.. opravdu jsem jezdil i za peníze, když jsem měl.

Když jsem se zaměstnal, chtěl jsem uhradit pokuty - jako vždy - ale narazil jsem na problém, kdy soukromí militaristé ( ..stát zdá se býti neschopen tohoto úkolu.. ) požadují za tento "zločin" nejprve 9.000.. ( z toho 2.000) za soudního znalce - čili jde jim jen o to jak vyšroubovat náklady do maximální výše!! ) - a potom i klidně 27.000 ..a tedy je zřejmé, že tolik už prostě člověk nemá.. Čili již k oněm 50 pokutám zbývajících 15 nepřidám.. JEDNÁ SE TOTIŽ O VÝSMĚCH bolševických sil, jenž mají v našem státě nemalé slovo.

A nyní je otázka: je to dílo Klausových bolševiků.. nebo to vzniklo již za vlády SD???? Je to vaše dílo.. nebo jste to jen dopustili????? A co s tím hodláte učinit až se dostane zpátky k moci?? A co mi poradíte nyní?????

Na to jsem nejvíce zvědav.. Podal jsem stížnost u Ombudsmana, jednou proti exekutorům, jednou proti ministerstvu spravedlnosti.. ovšem PRÝ PRÁVO NA SPRAVEDLNOST VE VĚCI EXEKUCÍ občan nemá, prý kdybych tak měl problém se sexuální diskriminací.. to by snad..
Vůbec tedy nikoho nezajímá, že jsem si žádných 30.000 nepůjčil, ale že za 10ti korunový přestupek mám zaplatit částku velkou jak STÁTNÍ DLUH.. a to ještě soukromníkům.. nikoli společnému státu.

Jsem připraven se soudit.. a to až do Strassburgu.. Pokud ani tam nepadne rozumné slovo, budu považovat tento stav za dílo EU - a budu velice litovat svého ano právě pro EU!

Co to v praxi znamená? Asi tolik, kolik znamená pochybovat zda vůbec je možno dát svoji důvěru vůbec komukoli..
Není lepší nevolit a alespoň mít jistotu, že jsme si SVOU POPRAVU nepodepsaly vlastoručně??

Vždy jsem zastával Umírněný Anarchizmus.. oproti radikálnímu.. tedy jít volit menší zlo (namísto zásadně nevolit) .. ALE KDO JE KDO, KDO ODHLASOVAL TAKOVÉ PRÁVO.. nejste spolu všichni domluveni, a jen hrajete divadlo?? I taková slova pro vás mají někteří anarchisté.. PRAVDA SE UKÁŽE.. ŽE?? Pevně věřím, že jsou to slova milná.. to poznáme..

.. prozatím vám gratuluji, že vám nejde jen o moc.. a že se vám naše vláda odborníků taky líbí.. víc než-li být za každou cenu u koryta.

Odpověď, upřímně řečeno očekávám.. a to odpověď, jenž mi na rozdíl od tzv. občanských poradem, skutečně poradí co dál.. Jsem ochoten zaplatit 1000 K pokuty, 1000 K soud a 1000 K exekutory.. i tak je to paleta!!!!!!!!!

Dále vězte, že v souladu se svým demokratickým a socialistickým přesvědčením Anarchie - umírněné - jste první koho si dovoluji obtěžovat z politických stran a politických hnutí.. (tedy vás považuji za nejblíže, i přes určitý rozdíl ideový, co se státu týče.. mé vlastní politické ideologii.. ) Druhý dopis mám připraven pro ministry Spravedlnosti a a Lidských Práv..

Třetí už bude směřován všem ostatním stranám a též i anarchistickým organizacím.. Opravdu mne zajímá KDO je KDO, a koho můj problém zajímá.. JE TOTIŽ PRO ČLOVĚKA NEŘEŠITELNÝ!! .. Takže ? Co s ním ??


ZASTAVTE NEJPRVE BOLŠEVIZMUS !!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..dříve než se pustíte do ubohých komunistů..!


S úctou a pozdravem .. František Vávrů, Vaňhalova 11, BRNO 623 00

Frontera-Qe-Anarxia@email.cz